Rólam írtátok


Kovács Anita és Császi Dávid:

“Nagyon sok köszönettel tartozunk azért, amiért megörökítetted kapcsolatunk egyik legfontosabb mérföldkövét, mindezt úgy, hogy semmit nem erőltettél ránk. Hagytad, hogy az egész olyan legyen, amilyenek mi is vagyunk és azt gondolom többek között ezért lettek az esküvői képeink csodálatosak. Nem volt feszengés, mű mosoly, erőltetett póz, amiért nem győzünk elég hálásak lenni. Elkaptad a legszebb pillanatainkat és mosolyainkat. Örülök, hogy Téged kértünk fel, mindenkinek őszinte szívvel foglak ajánlani és abban is biztos vagyok hogy az újabb családi mérföldköveknél is Téged fogunk felkérni fotósnak!”

Izrael Anna:
“Hihetetlenül egyedi látásmód, jókedvű fotózás, profi munka! A képeket a fotózás másnapján megkaptuk. Nagyon-nagyon elégedettek vagyunk, koszi :)”

Venyercsán Ágnes:
“Mindenkinek csak ajánlani tudom fantasztikusak a képek amiket csinált!”

Vasvári Szimonetta:
“Szívből ajánlom mindenkinek, nagyon profi munka, a képek csodásak lettek! Köszönünk mindent!”

Turgyán Edit:
“A fotóink tökéletesek lettek, mindenkinek csak ajánlani tudom! Rögtön alkalmazkodott a spontán, “last minute” helyszínválasztáshoz és a képek utómunkáit illető kéréseinkhez is. Mindent köszönünk!”

Doránt Róbert:
“Profi munka, gyönyörű képek lettek, köszönjük szépen, mindenkinek ajánljuk!”

Hajdár Lilla:
“Profizmus, lazaság és rugalmasság. Köszönjük szépen!!!!”

Bogáti Lilla:
“Köszönjük a csodás képeket!! Szívből ajánlom Mindenkinek!! Megbízható,pontos,profi!”

Bódis Péter Roland:
“PROFI, jófej, rugalmas, és elképesztő képeket lőtt rólunk a Vácrátóti arborétumban.  Pedig rólam esküszöm nehéz.. Köszi Goya!”

Gyuris János:
“Portrékkal már dolgoztunk együtt. Nem csak simán profi, de gyors. Az a fotós, akire nem kell heteket várni az akció után.”

Hajek Nagy Fanni:
“Kiváló portréfotós, csodás képeket készít! Ajánlom mindenkinek!”

Eperjesi Renáta:
“Bátran válasszátok!! A képek magukért beszélnek!!!”

Echo Residence Hotel:
“A tihanyi Echo Residence All Suite Hotelben 2017. tavaszán dolgoztunk együtt Noval Goya fotóssal. A hotel vezetőségének elképzelései szerint készítette a fotókat, melyeket marketing tevékenységeinkhez, online és offline megjelenésekhez tudunk felhasználni. A képek minőségével, és színvonalával maximálisan elégedettek vagyunk. Innovatív ötletei, egyedi stílusa, merész modell beállításai mind-mind a profizmusáról, tapasztalatáról, szakmai jártasságáról tanúskodnak. Örömmel nézzük vissza az általa készített képeket, melyek tökéletesen bemutatják a hotel szolgáltatásait.
Reméljük, a jövőben lesz még lehetőségünk együtt dolgozni vele. Noval Goyat nyugodt szívvel ajánljuk bármilyen fotósorozat elkészítéséhez. Referencia képeket bármikor tudunk küldeni.”